Общо обяви в сайта: 502

Общо потребители на сайта: 18950

Добре дошъл, посетител! [ Регистрирай се! | Вход

Добави Oбява

България е трета в Европа в класацията на най-гостоприемните хотели


Родните хотелиери изпревариха по гостоприемство собствениците и мениджърите на хотелите в Швейцария

България се нареди в топ 5 сред страните в Европа за страна с най-приветливи домакини в хотелите си. За българското гостоприемство и успехите на родното хотелиерството съобщава полският вестник Gazeta Wyborca.

На първо място в класацията за най-гостоприемни хотелски домакини се наредиха словаците. Така се оказва, че в Европа най-гостоприемната страна е Словакия, чийто хотелски услуги са на завидно високо ниво.

На над два милиона оценки за обслужване от клиенти в хотели са давали своите оценки за това проучване.
Второ място в класацията за най-приветливи домакини в хотелски вериги е получила Сърбия, на трето място е България, след ней се нарежда най-богатата държава в света Швейцария и 5-та е Полша.

Първенство за образцово и сърдечно обслужване в хотелите и ресторантите са загубили миналогодишните победители Германия, Финландия, Австрия. Тази година клиентите от цял свят са оценили по-високо австрийски хотелиери, но въпреки това хотелите в Австрия остават една на 6-то място. Притежателите на хотели в Германия трябва да се задоволят с най-ниската оценка за своето гостоприемство – една 8,55 точки ( от 10 възможни).

Според гости, туристи и клиенти от цял свят най-негостоприемните домакини на хотели в Европа са Швеция, Норвегия и Гърция. Те заемат и последните места в класацията за най-гостоприемни домакини, мениждъри, собственици и управители на хотели и ресторанти в Европа.

Добавена на от:

Етикети: , , , , , , , , , , , ,

73 Общо преглеждания, 1 за днес

5.0/35
4 порции

  

Реклама

Сходни рецепти

Вашият коментар