Общо обяви в сайта: 513

Общо потребители на сайта: 19569

Добре дошъл, посетител! [ Регистрирай се! | Вход

Добави Oбява

Ето я и най-красивата жена във Фейсбук


След като победи 25 конкурентки в конкурс във Фейсбук, организиран от американското списание “Beautiful women” 26-годишната босненка Соня Зекич беше обявена за най-красива в света.
Никоя от участничките да няма допир с фотошоп и да разчита изцяло на естествената си красота – това е бил основният критерий в оспорваната надпревара.

Соня е манекенка от осем години, живее в Сараево и е завършила Икономически факултет. Още когато била малка, всички й казвали: „Ти ще бъдеш модел или актриса“. Прогнозите се сбъднали, след като била забелязана от босненска модна агенция. Почти веднага сключила и договор с голяма турска фирма за реклама.


Самата Соня признава, че в момента няма приятел. Твърди, че в мъжа я привличат честността и чувството за хумор.

“Аз вярвам, че има само една истинска любов, но проблемът е как да я намерим. Хората понякога са слепи и пропускат точния човек. Моят съвет е, ако намерите някого, когото обичате истински, да го сграбчите и да не го пускате”, твърди Соня.

Красавицата е доста емоционална и твърди, че има много неща, които я правят щастлива. “Дори и дишането е достатъчно добра причина да бъда щастлива. Да си жив и на този свят е прекрасно, особено, когато си заобиколен от добри хора”, твърди Соня в интервю за американското списание Beautiful Women.

Босненката разказва, че е била открита за конкурса случайно, след като видели нейни снимки в интернет. “Изпратиха ми мейл, в който ме питаха дали искам да участвам и аз се съгласих. Изненадах се, когато ме избраха”, разказва Соня.

ПРОДАВАЧ БГ

Добавена на от:

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

8102 Общо преглеждания, 2 за днес

5.0/35
4 порции

  

Реклама

Сходни рецепти

Вашият коментар